GUN

GUN is een videogame ontwikkeld door Neversoft in opdracht van Activision en uitgebracht in 2005 voor alle dan huidige stationaire consoles en voor pc . Het is een third-person shooter gebaseerd in het Wilde Westen .

Inhoud

De speler-gedreven protagonist Colton White raakt betrokken bij zijn vader Ned tijdens het rijden op een raderstoomboot in een schietpartij met bandieten, waarbij Ned dodelijk wordt getroffen. Voor zijn dood kan hij zijn zoon echter vertellen dat hij niet zijn biologische vader is. Colton begint met onderzoek om duidelijkheid te krijgen over zijn verleden, maar raakt gevangen tussen de fronten van rivaliserende, machtige partijen.

Gameplay

Naast het voltooien van de hoofdopdrachten, mag de speler een andere, optionele, baan aannemen. Dus heb je de kans Poker te spelen, goud prospectie en side missies als het profiel van de aanvragen om werk of werk als hulpsheriff om geld te verdienen.

Omdat GUN speelt in een grotere en meer open spelwereld, vergelijkbaar met Grand Theft Auto , kan de protagonist op paarden tekenen om sneller grotere afstanden aan te pakken. Je kunt ook je wapens gebruiken tijdens het rijden.

Een ander kenmerk van het spel is de zogenaamde quick pull-functie. Hier schakelt het personage over naar een tijdvervormd first-person-perspectief .

Trivia

In de Engelse versie worden verschillende karakters gesproken door bekende acteurs, zoals. B. door Thomas Jane , Dwight Schultz , Ron Perlman en Kris Kristofferson .

Om de laagst mogelijke leeftijdsclassificatie in Duitsland te verkrijgen of zelfs om indexering te voorkomen , werd de Duitse versie aanzienlijk ingekort. Aldus werden doodsimulaties en bloed verwijderd. Anders dan in de Engelse originele versie, kan een stervende tegenstander niet van de hoofdhuid worden gescheiden. De originele versie is geïndexeerd.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *