Stilleven (computerspel)

Still Life is een point and click- avontuur van de Canadese gameontwikkelaar Microïds . Na in 2005 op de internationale markt te zijn verschenen, werd het bedrijf dat eerder de Syberia- serie had uitgebracht gekocht door Ubisoft. Het verhaal en de personages zijn gebaseerd op het Microïden-spel Post Mortem , maar Still Life is geen directe opvolger.

Actie

In Praag in 1929 de prive-detective Gustav studeerde (bekend als Gus) McPherson een brutale reeks moorden op prostituees, die allemaal een aantal gelijkenissen. Hier komt hij, onder andere af van de weerstand van een onwillige politiechef en twee minder welgestelde, maar krachtige broers die willen Gus niets goeds.

Tegelijkertijd wordt het verhaal van Gus’ kleindochter Victoria McPherson horen dat haar grootvader ook de strijd tegen de misdaad, in Chicago heeft voorgeschreven in 2004. De FBI profiler is belast met haar tweede seriemoordenaar zaak en gecontroleerd aan het begin van de actie al de vijfde plaats delict. Al snel ziet ze overeenkomsten in deze reeks moorden met de incidenten die haar grootvader in Praag heeft onderzocht. Door zijn aantekeningen te bestuderen, komt ze eindelijk op het spoor van de moordenaar.

Druk op Review

Recensies in Game Magazines

  • PC-games 07/2005: 80%
  • PC Actie 07/2005: 80%
  • PC PowerPlay 06/2005: 75%
  • GameStar 07/2005: 59%

Stilleven 2

Still Life 2 is een avontuur ontwikkeld door Gameco Studios .

Still Life 2 is de voortzetting van de game Still Life en heeft hetzelfde gameplay-principe. Voor de eerste keer werd het tweede deel op 6 december 2007 op de website van de ontwikkelaar aangekondigd. Het wordt gepubliceerd op 3 april 2009. Het verhaal gaat verder vanaf het eerste deel en is gebaseerd op dezelfde personages en acties.

Actie

Eind 2008, de voormalige FBI-agent Victoria McPherson gaat op zoek naar de “East Coast Killer” (in het Duits: East Coast Killer ), die opzien krijgt een groot aantal moorden in de media. Journalist Paloma Hernandez zet McPherson onder druk en stapt in de zaak. Op een avond krijgt ze belangrijke informatie over de massamoordenaar en wordt ze vervolgens ontvoerd.

Recensies in Game Magazines

De game kreeg gemengde beoordelingen van de media. De ingewikkelde inventaris werd in de eerste plaats bekritiseerd. Er waren gemengde stemmen voor de sfeer en enscenering van het spel.

  • PC Games 76% [1]
  • GameStar 74% [2]
  • 4 spelers 65% [3]

Individuele proeven

  1. Spring omhoog↑ Test en rapporteer vanaf pc-games
  2. Spring omhoog↑ Test en rapporteer door GameStar
  3. Spring omhoog↑ Test en rapporteer van 4 spelers

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *