Total Immersion Racing

Total Immersion Racing (korte TiR ) is een van Razorworks ontwikkeld en Empire Interactive gepubliceerd racesimulatie .

Spelprincipe

In het spel zijn er de vier verschillende modi single race (inclusief split screen), carrière, tijdrit en uitdaging. In de loopbaan wordt aan het begin van een seizoen een team geselecteerd, sommige teams eisen dat in een testrace voor een bepaalde tijd wordt ondergraven. Nu moet je 5 tot 9 races voltooien met 3 tot 5 ronden, afhankelijk van de voertuigklasse. Afhankelijk van het verloop van het seizoen, kan de speler aan het begin van het volgende seizoen een team kiezen en eventueel een klasse upgraden. Voor het behalen van het kampioenschap in een GTS- of PRO-seizoen ontvangt de speler in elk geval een extra voertuig voor enkele en tijd races. In de uitdagingsmodus kun je de resterende voertuigen ontgrendelen voor individuele en tijdritten. De geblokkeerde routes kunnen worden ontgrendeld in uitdagingsmodus en carrière.

De race-evenementen in de individuele race-, loopbaan- en uitdagingenmodi bestaan ​​uit een training, een kwalificatie en de daadwerkelijke race, waarbij de training en de kwalificatie optioneel zijn. In de praktijk kan de speler de racemonteur veranderingen in de auto-setup laten aanbrengen. De opstelling kan ook onafhankelijk worden gewijzigd, andere prestatieverbeteringen kunnen niet worden gemaakt. Als je je niet kwalificeert voor de race, begin je vanaf de laatste plaats in het algemeen klassement. In de races en optioneel in de individuele race rijden alle voertuigklassen tegelijkertijd.

Voertuigen en routes

In het spel zijn er de drie verschillende voertuigklassen GT, GTS en PRO. De voertuigklassen GT en GTS bestaan ​​uit voertuigen van verschillende voertuigcategorieën, terwijl de PRO-klasse uitsluitend uit Le Mans-prototypen bestaat .

  1. opspringen↑ Niet beschikbaar in je carrière.
  2. opspringen↑ Niet beschikbaar in je carrière.

Ontvangst

Individuele proeven

  1. opspringen↑ http://www.4players.de/4players.php/dispbericht_fazit/PlayStation2/Test/Fazit_Wertung/Allgemein/2433/1588/Total_Immersion_Racing.html
  2. opspringen↑ http://www.4players.de/4players.php/dispbericht_fazit/PC-CDROM/Test/Fazit_Wertung/Allgemein/2433/1705/Total_Immersion_Racing.html
  3. opspringen↑ http://www.4players.de/4players.php/dispbericht_fazit/XBox/Test/Fazit_Wertung/Allgemein/2433/1589/Total_Immersion_Racing.html
  4. opspringen↑ http://www.gamestar.de/spiele/total-immersion-racing/37545.html
  5. opspringen↑ Meta Value Total Immersion Racing (PS2). In: Metacritic . CBS Corporation , toegankelijk op 6 mei 2016 (Engels).
  6. opspringen↑ Meta Value Total Immersion Racing (PS2). In: Metacritic . CBS Corporation , toegankelijk op 6 mei 2016 (Engels).
  7. opspringen↑ Metawertung Total Immersion Racing (Xbox). In: Metacritic . CBS Corporation , geraadpleegd op 6 mei 2016 (Engels).

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *