True Crime: straten van LA

True Crime: Streets of LA is een van Luxoflux ontwikkeld en Activision gepubliceerd computerspel . Opvolger van de straten van LA is True Crime: New York City . Straten van LA zijn sterk gericht op het succesverhaal van Rockstar Games Grand Theft Auto ( GTA ).

Actie

De speler neemt de rol over van de politieagent Nick Kang , die werd geschorst vanwege zijn brutale aanpak door de dienst. Het hoofd van de geheime speciale eenheid “EOD” wordt zich van hem bewust en krijgt hem een ​​baan. Hier is zijn actie zelfs zeer wenselijk. Vanaf nu heeft Kang te maken met de bendes van de stad en verlichten ze incidenteel de moord op zijn vader. Zijn kennis van Oosterse krijgskunsten helpt hem om de rivaliserende bendes van de Russische en Chinese maffia te bevechten.

Gameplay

De getrouwe replica van Los Angeles beslaat 250 vierkante kilometer. Er zijn meer dan 100 verschillende missies, verdeeld over acht afleveringen. De individuele missies zijn scènesgeïnitieerd dat de plot vooruit. Het grootste deel van de missies bestaat uit attracties en vuurgevechten. Er is ook een kleine hoeveelheid stealth en beat em vóór elementen. Het typische verloop van de missies is als volgt: De speler verplaatst zich naar een locatie die op de speelkaart is gemarkeerd. Er wacht meestal een niveauop de speler, d. h. een voorheen onbereikbare locatie, zo. B. het interieur van een café. De speler moet zich nu een weg banen door een reeks vijanden met wapens of moet naar binnen sluipen zonder aandacht te trekken (stealth-element) of moet enkele tegenstanders verslaan zonder wapens (beat-em-up element).

De missies kunnen gedeeltelijk worden overgeslagen, d. h., het is niet nodig om een ​​missie te doen. Missies die mislukken (en worden overgeslagen) resulteren in een variatie in de plot, die daarom niet lineair is. Er moet echter een bepaald aantal missies worden doorgegeven in een aflevering zodat andere afleveringen kunnen worden gestart.

De speler krijgt ook een “goede agent / slechte agent” -beoordeling, afhankelijk van hoe hij de missies uitvoert. De beoordeling leidt tot drie verschillende uiteinden van het verhaal. Een van deze doelen is z. Er wordt bijvoorbeeld een vroeg einde bereikt wanneer de speler te veel “slechte agent” -beoordelingen ontvangt.

Naast de missies in de hoofdverhaallijn zijn er willekeurige missies waarbij de speler met willekeurige markeringen op de kaart moet rijden om criminelen te vangen.

Achtergrond en verbindingen

Straten van LA gebruiken veel elementen en stilistische apparaten van andere succesvolle computerspellen. Kang kan bijvoorbeeld altijd een duik van het type Max Payne maken en acteren in de typische Bullet Time voor deze serie . Deze stilistische apparaten werden gecombineerd met matrix- typische vechtstijlen en bewegingen. Door de esthetisering van gewelddaden, Kang’s wrede acties en de zelfrechtvaardigheid die Kang gebruikt om de moord op zijn vader te verduidelijken, is de leeftijdsclassificatie vastgesteld op 18 jaar.

Stemacteurs voor de personages in het spel waren Gary Oldman , Michael Madsen , Christopher Walken , Russell Wong en Michelle Rodríguez .

Bronnen

  • Beoordeling door 4players.de
  • Beoordeling door gamezone.de
  • Review van pcgames.de

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *