Vernietig alle mensen!

Vernietig alle mensen! is een videospel ontwikkeld door Pandemic Studios . In een open wereld spelen third-person shooter was op 21 juni 2005 door de uitgever THQ voor de PlayStation 2 en Xbox verschenen. In 2008 volgde een versie voor de Xbox 360 .

Actie

De speler neemt de rol over van alien Cryptosporidium 137, een lid van de Furon-race. De Furon sterven uit, omdat ze tijdens langdurige nucleaire oorlogen blootstonden aan nucleaire straling en hun reproductievermogen verloren. Omdat de bewoners van de planeet aarde in het verleden furon-DNA hebben door een incident, ziet de furon in het menselijk DNA een mogelijke oplossing voor hun probleem. De broer van Cryptosporidium 137, Cryptosporidium 136, werd neergeschoten tijdens het verzamelen van menselijk DNA bij Roswell . De speler heeft als missie om menselijk DNA te verzamelen in de vorm van Cryptosporidium 137 en om zijn broer te vinden. Vernietig alle mensen!speelt eind jaren vijftig in de VS en parodieert hun levensstijl, popcultuur en politiek.

Spelprincipe en techniek

De speler beweegt zijn personage door een open, driedimensionale wereld. Met de hulp van zijn arsenaal kan hij mensen doden die in de gamewereld rondlopen en hun DNA extraheren en de spelwereld zelf vernietigen. Met de voortgang van het spel vechten de tegengestelde mensen beter, maar Cryptosporidium 137 kan geleidelijk vertrouwen op verbeterde bewapening met behulp van het voortdurend in contact staan ​​met zijn moederschip.

Productienota ‘s

De naam van de hoofdpersoon is geleend van een geslacht van eencellige parasieten, het cryptosporidium .

Over Vernietig alle mensen! volgde twee directe vervolgspellen, Destroy All Humans! 2 in 2006 en Destroy All Humans! – The Way of the Furon 2008. Ook in 2008 waren Destroy All Humans! Big Willy Unleashed for the Wii and Destroy All Humans! Crypto Doet Vegas voor mobiele apparaten (onder J2ME ) vrij.

Na het faillissement en de daaropvolgende busting van THQ gingen de rechten op de serie op 15 april 2013 door de Zweedse uitgever Nordic Games samen met 150 andere titels voor een totaal van $ 4,9 miljoen . [1]

Ontvangst

beoordelingen
uitgave waardering
PS2 Xbox
4Players 79% [2] 79%
GameSpy [3] k. A.

Het online magazine 4Players prees het oorspronkelijke scenario, de humor en de physics-engine van de game, maar bekritiseerde de gameplay als gedeeltelijk herhalend. [2] Het magazine GameSpypresenteerde de succesvolle parodie op science-fiction films van de jaren 1950 en de spraakopnamen positief, maar merkte ook op repetitief spel elementen. [3]

Webkoppelingen

  • Vernietig alle mensen! bij MobyGames (Engels)
  • Test of Destroy All Humans! Crypto Doet Vegas op IGN

Individuele proeven

  1. opspringen↑ Alexander Sliwinski: THQ-veilingsresultaten: Nordic Games neemt Darksiders, Red Faction; 505 Games is Drawn to Life ( Engels ) In: Joystiq . AOL . 22 april 2013. Gearchiveerd vanaf het origineel op 31 januari 2015. Betreden 24 april 2013.
  2. ↑ Spring omhoog naar:a recensie op 4Players.com. Betreden op 15 januari 2016 .
  3. ↑ Spring omhoog naar:een recensie op GameSpy.com. Betreden op 15 januari 2016 .

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *